Alie Kuper - Fish Eye muurschildering PortugalAlie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalIna Bloemendal header01Ina Bloemendal header04Ina Bloemendal header02Alie Kuper - Zonsondergang bij Estrela PortugalTruus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1Alie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalAlie Kuper - Castelo de Vide PortugalAlie Kuper - Alcacer do Sal PortugalIna Bloemendal header03Olle Versteegpanorama 1000x300

Wie zijn wij?

Organisatie

Fotofun Emmen is eind 2012 als vereniging opgericht en heeft circa 35 leden.

Wij organiseren gedurende het hele jaar diverse bijeenkomsten. De onderwerpen stemmen wij af op de interesses van de leden. In de bespreekavond bekijken en beoordelen wij elkaars foto’s en wisselen informatie en ervaringen met elkaar uit. Aan het eind van de avond worden een aantal foto's uitgekozen voor de website en doet een lid verslag van zijn of haar bevindingen. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig exposities in de omgeving van Emmen en elk jaar houden wij een fotowedstrijd. De leden worden uitgedaagd hun mooiste foto's hiervoor in te leveren. De uitslag van de fotowedstrijd wordt feestelijk gepresenteerd en de winnaar krijgt een presentje met de felbegeerde "Fotofun wisselbokaal".

Het jaarprogramma, de verslagen en de exposities kunt u vinden onder "Clubactiviteiten".

De contributie bedraagt € 75,-- per kalenderjaar.

   

Het bestuur

Voorzitter:   Ina Bloemendal
Secretaris:   Johanna Moesker
Penningmeester:   Marga Lassche
Bestuurslid:   Olle Versteeg
Bestuurslid en mede webmaster:   Aize Schipper
Webteam:   Ton Sassen
   
   
   
   
   
   
   

Belangstelling?
Neem gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een introductie- of een bespreekavond bijwonen.
Wij zijn bereikbaar via: fotofun.emmen@gmail.com