Ina Bloemendal header04Truus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1Alie Kuper - Alcacer do Sal PortugalOlle Versteegpanorama 1000x300Alie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalAlie Kuper - Castelo de Vide PortugalIna Bloemendal header02Ina Bloemendal header01Alie Kuper - Fish Eye muurschildering PortugalIna Bloemendal header03Alie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalAlie Kuper - Zonsondergang bij Estrela Portugal

Wie zijn wij?

Organisatie

Fotofun Emmen is eind 2012 als vereniging opgericht en heeft momenteel 43 leden.

Wij organiseren gedurende het hele jaar diverse bijeenkomsten. De onderwerpen stemmen wij af op de interesses van de leden. In de bespreekavond bekijken en beoordelen wij elkaars foto’s en wisselen informatie en ervaringen met elkaar uit. Aan het eind van de avond worden een aantal foto's uitgekozen voor de website en doet een lid verslag van zijn of haar bevindingen. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig exposities in de omgeving van Emmen en elk jaar houden wij een fotowedstrijd. De leden worden uitgedaagd hun mooiste foto's hiervoor in te leveren. De uitslag van de fotowedstrijd wordt feestelijk gepresenteerd en de winnaar krijgt een presentje met de felbegeerde "Fotofun wisselbokaal".

Het jaarprogramma, de verslagen en de exposities kunt u vinden onder "Clubactiviteiten".

De contributie bedraagt € 75,-- per kalenderjaar.

Het bestuur

Voorzitter:  Ina Bloemendal  
Secretaris:  Johanna Moesker  
Penningmeester:  Marga Lassche  
Bestuurslid en notulist:  Alie Kuper  
Bestuurslid en mede webmaster:   Aize Schipper  
Webteam:

Ton Sassen en Aize Schipper

 

Belangstelling?

Neem gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een introductie- of een bespreekavond bijwonen.

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier.