Ina Bloemendal header02Ina Bloemendal header01Alie Kuper - Castelo de Vide PortugalAlie Kuper - Fish Eye muurschildering PortugalAlie Kuper - Zonsondergang bij Estrela PortugalTruus Banner -Royden Rabinowitch FF 1000x300 1Alie Kuper - Cleopatra in Lagos PortugalIna Bloemendal header04Alie Kuper - Alcacer do Sal PortugalAlie Kuper - Flamingo bij Fuseta PortugalOlle Versteegpanorama 1000x300Ina Bloemendal header03

Handleiding insturen artikelen voor Tips & Trucs

Informatie delen

Heb jij een tip of truc voor het maken van een sublieme foto? Stuur deze dan naar media.fotofun@gmail.com. We plaatsen de informatie in de rubriek "Tips & Trucs" in de submap "Artikelen". De tekst en foto's ontvangen we graag afzonderlijk van elkaar. De tekst kun je in een Word- of PDF-bestand aanleveren. Het webteam plaatst vervolgens het artikel op de website.

Als je in RAW fotografeert, zet de foto's dan eerst om naar een JPG-bestand en verklein de foto's naar 1024 pixels lange zijde.  Als je de foto's hebt verkleind, dan kun je ze versturen per mail. Als je ze niet verkleint dan ontvangen we de foto's graag via WeTransfer. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen.

Aandachtspunten:

  • Geef je foto een passende naam (bijv. Molen.jpg in plaats van IMD0021.jpg)
  • De foto's mogen geen tekst zoals je naam, copyrightteken of watermerk bevatten. Jouw naam wordt bij het ingezonden stuk gezet en daarmee is duidelijk gemaakt dat de foto's van jou zijn. Zie ook Privacy, Copyright & Disclaimer.

Met het insturen van een foto verklaart het lid dat hij/zij van betrokken persoon/personen, die herkenbaar op de foto in beeld is/zijn gebracht, toestemming heeft gekregen voor plaatsen van de foto op de website van FotoFun (waarborging portretrecht).

Het bestuur en het webteam zijn niet verantwoordelijk voor waarborging van het portretrecht van personen op de ingestuurde foto's.